Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
Bæredygtig
Variant:
  • Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
  • Teddy HERMANN budgie blå, 13 cm

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280992

EAN: 4004510941583

Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde budgie fra Hermann Teddy Collection ser meget ud som dens naturlige rollemodel. Den eksotiske fugl er ikke kun velegnet til fantasifulde børns spil, men er også et attraktivt blikfang i hvert børns værelse. Budgie er også lavet af høj kvalitet plys og fyldt med blød polyester vattning. Det koselige legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer kravene fra børn og voksne i samme mål: designet til at være tæt på naturen og børnevenlig med mange kærligt udformede detaljer.

Virksomheden Teddy-Hermann fra Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som er dedikeret til hjerteemnet plysdyr i fjerde generation. Det naturlige brand kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier.

Detaljer:
  • Størrelse: 13 cm
  • Materiale: Polyester
  • Materialeudfyldning: polyestervattning
  • Vaskbar ved 30 grader i den blide cyklus med uldvaskemiddel
  • Budgerigar i farven grøn
  • Alder: fra 0 måneder
OBS!
Spinning ved højst 600 omdrejninger. Bagefter ligger tør i luften. Læg ikke tørretumbleren i.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
Teddy HERMANN budgie green, 13 cm
112 kr