Sylvaniske familier © vaskemaskine og st ›vsuger

Sylvaniske familier © vaskemaskine og st ›vsuger


Pris
65 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294310

EAN: 5054131054451

Sylvaniske familier © vaskemaskine og st ›vsuger
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sylvanian Families er et unikt og fortryllende udvalg af unikke dyrefigurer med charmerende og smukke huse, m ›bler og tilbeh› r. De bor, arbejder og spiller i den idylliske og vidunderlige Sylvanian Village.

Med den vaskende Sylvanian Families Machine & St ›vsuger-m› bels't, vask af t ›j og st› vsugning er nu virkelig sjovt. St ›vsugeren har en integreret h † ndholdt st› vsuger, som selv sm † hj ›rner kan reng› res med. For hos vaske, l'gt ›jet i maskin, luk d› ren og sluk. Hvis du drejer p † hjulet p † siden, vises der vand og tromlen drejer.

M ›bels'ttet funktion en st› vsuger med integreret h † ndst ›vsuger, og vaskemaskine med funktion og h † ndkl’de. Velegnet til b ›rn fra 3 † r.

produktoplysninger:
  • Emballeringsm † l (LxBxH): 8 cm x 6 cm x 12,5 cm
  • Leveringsomfang: a st › vsuger med integreret h † ndst ›vsuger, en vaskemaskine med funktion og et h † ndkl'de
  • Alder: fra 3 † r

Opm'rksomhed
Ikke egnet til b ›rn under tre † r. Indeholder sm † dele, der kan sluges. Risiko for kv'lning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Sylvaniske familier © vaskemaskine og st ›vsuger
65 kr