SUPERMOM Barselskjole Easy Grid Black
-27%
Størrelsesguide

319 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
85 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A249218

SUPERMOM Barselskjole Easy Grid Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Opgrader din lille sorte kjole med denne ventekjole fra SUPERMOM . Denne behagelige A-linje-model er blød at røre ved og er færdig med stretch. Det giver din krop masser af plads til at vokse. Kjolen har en ternet Design , trekvart ærmer og en rund halsudskæring. Sæt den sammen med en oversized blazer, tykke strømpebukser og robuste støvler med nitter for at få et Fashion - Forward look. Når du køber denne kjole, skal du sørge for at vælge den samme størrelse som den, du havde på, før du blev gravid. Vores model er 178 cm høj og bærer størrelse S.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% polyester, 15% viskose, 5% elastan.
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Jern moderat varmt (150 °C)
  • Må ikke tørretumbles
  • Hæng til tørre

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SUPERMOM Barselskjole Easy Grid Black
SUPERMOM Barselskjole Easy Grid Black
319 kr
234 kr