Superfit Sko Moppy grøn kombi (M)
-40%
Størrelsesguide

429 kr
Pris
258 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
171 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A235674

Superfit Sko Moppy grøn kombi (M)
Mærkekvalitet fra Superfit

På Legero skofabrikken produceres mærkerne Superfit, Legero og Think. Superfit er det førende mærke af børnesko i Europa. 98% af børnelæger og ortopædere har bedømt Superfits børnesko med den højeste karakter. Alle sko er blevet udviklet i samarbejde med medicinske specialister. Hælkappe, rundet sål, åndbar foring og sålens profil er de vigtigste ting; når man skal være sikker på at skoen passer.

For at få et førsteklasses produkt, som ikke kun tager hensyn til design, håndværk, materiale og pasform men også de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer, stræber Legero konstant efter at bruge den nyeste teknologi. Den interne kvalitetsstyring sætter de allerede eksisterende lovbestemte retningslinjer for de anvendte materialer endnu strengere end foreskrevet, så skoene opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet og sundhedskompatibilitet.

Denne smarte sko overbeviser med et cool design kombineret med maksimal komfort. Skaftet består af en holdbar velourlæder-tekstil kombination og er udstyret med en anatomisk formet snøring. Dette gør det muligt for skoen at være optimalt tilpasset til barnets fod. Den lette, men dog super-fleksible sål giver maksimal komfort. Blød læderforing og en aftagelig lædersål giver denne model, kaldet Moppy, en behagelig pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Ruskind / nubuck / tekstil
  • Fyld: Læderforing
  • Med snørrebånd.
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Superfit Sko Moppy grøn kombi (M)
4.5
29 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 22
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Superfit Sko Moppy grøn kombi (M)
Superfit Sko Moppy grøn kombi (M)
429 kr
258 kr