superfit  Lav sko Breeze brun (medium)
-11%
Størrelsesguide

520 kr
Pris
464 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
56 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315177

superfit Lav sko Breeze brun (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Perfekt til de helt små børns første store skridt: den superfit BREEZE babywalker med sit naturlige look er skabt til alle eventyrere, der er på opdagelse i verden. For at dette kan ske i alt slags vejr er skoen udstyret med GORE-TEX-membranen. Dette gør skoen vandtæt og åndbar. Den dekorative prægning i det superbløde nubucklæder fuldender BREEZE perfekt. Velcrolukningen gør det muligt at fastgøre skoen superfit skoen kan åbnes bredt. Dette sikrer sammen med de ekstra elastiske stropper både en nem adgang og et fast greb. Den lave sko er udstyret med tekstilfor og en indersål i læder. De små fødder er derfor altid perfekt tempererede. BREEZE er tilgængelig i WMS-bredde M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: nubuck
  • Foring: tekstilforing
  • Med velcrolukning
  • Med skridsikker sål
  • Åndbar
  • Vandtæt
  • Bredde: Medium

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr
Pris
56 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Lav sko Breeze brun (medium)
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit  Lav sko Breeze brun (medium)
superfit Lav sko Breeze brun (medium)
520 kr
464 kr