superfit  Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)
-37%

superfit Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)


Størrelsesguide

446 kr
Pris
282 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
164 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306258

superfit Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

MOPPY fra superfit er en populær løbermodel til babyer og småbørn. En børnevenlig form sikrer den ideelle pasform her, uden at du behøver at undvære den fede Design . Det superbløde ruskindslæder smyger sig fint om fødderne, og stjerneapplikationerne er en fantastisk høj light . Snørebåndet kan åbnes bredt, hvilket gør det nemt at komme ind. På denne måde kan MOPPY tilpasses perfekt til foden. Det lidt højere skaft giver anklerne tilstrækkelig støtte, og den ekstra fleksible sål giver mulighed for en naturlig rulning. Fodsengene er udskiftelige, så de kan nemt udskiftes. MOPPY fremstilles i WMS-bredden M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: velour/nappa
  • Foring: Læderforing
  • Med snørebånd
  • Med skridsikker sål
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)
4.5
29 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit  Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)
superfit Girls Lav sko Moppy rød/hvid (medium)
446 kr
282 kr