superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)
-26%
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Drenge Sand ale Flow grøn/blå
 • superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)

371 kr
Pris
273 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
98 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A260380

superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

Den øverste del af denne søde småbørn Sand ale af Superfit er fremstillet af ruskind af høj kvalitet i kombination med slidstærkt tekstilmateriale. Sand ale kan åbnes bredt ved hjælp af to velcrolukninger i forfodsområdet og tilpasses optimalt til barnets fod. PU-sålen er ikke kun et centralt element på Design , men er også særlig let og fleksibel for at understøtte barnets fødes naturlige rulning. Dette, sammen med den dokumenterede Superfit pasform for behagelig bærekomfort. Sand ale kaldet FLOW er udstyret med et blødt læderfor og en polstret læderfodseng - for maksimal komfort.

Produktdetaljer:
 • Materiale: tekstil/velour læder
 • Foring: læderforing
 • Med praktisk velcrolukning
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)
superfit Drenge Sand ale Flow grå/blå (medium)
371 kr
273 kr