Rabatkuponer 😎
Rabatkuponer 😎
Indtil 20.05.
spar op til 700 kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
-26%
Størrelsesguide
Variant:
 • superfit Flexy walker rød (medium)
 • superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
 • Superfit Flexy Green Sko til Småbørn

446 kr
Pris
329 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
117 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306553

superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra superfit - Et stort ansvar for dine fødder!

Sko af de tre mærker Legero, Legero og Think produceres under paraplyen af Legero skofabrikken. Superfit Legero og Think produceres. Superfit er det førende mærke i Europa inden for børnesko. 98 % af de adspurgte børnelæger og ortopædkirurger gav LEGERO sko den højeste vurdering. Superfit børnesko med den højeste kvalitet. Alle sko er udviklet i samarbejde med specialister. Hælkappe, afrullet sål, indtræk, åndbar foring og sålprofil er de vigtigste ting; skoen skal bare "passe".

Legero stræber hele tiden efter at anvende den nyeste teknologi for at sikre, at du får et førsteklasses produkt, hvor der ud over Design , forarbejdning, materiale og pasform også tages hensyn til de sundhedsmæssige aspekter af de anvendte materialer. Virksomhedens eget kvalitetsstyringssystem anvender endnu strengere standarder end de lovbestemte for de anvendte materialer, så skoene opfylder de højeste krav til kvalitet og sundhedsmæssig forenelighed. superfit LEGERO - simpelthen gode sko.

FLEXY er en ny rollator fra huset af superfit . Navnet siger det hele: Den specielt fremstillede sål har særlige flexzoner, som gør modellen utrolig blød og fleksibel. Sammen med den bløde, udtagelige indersål og læderforet giver disse sko alle børn følelsen af at være barfodet. Det gør det helt sikkert lettere for de små at vænne sig til solide sko. De praktiske velcrolukninger gør det super nemt at tage den på og af og kan tilpasses individuelt til de små fødder. Overdelen er lavet af handskeblødt nappalæder med flotte detaljer i ruskind. FLEXY fås i WMS-bredde M IV.

Produktdetaljer:
 • Materiale: nappalæder/ruskind
 • Foring: læderforing
 • Med velcrolukninger
 • Med skridsikker sål
 • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
4.5
30 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
superfit Drenge løbecykel Flexy blå (medium)
446 kr
329 kr