Steiff T-shirt b højre hvid
Størrelsesguide

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A30468500000003

EAN: 4059991382370

Steiff T-shirt b højre hvid
Eksklusiv børnemode fra Steiff!
Kun det bedste er godt nok til børn - Steiff-filosofien afspejles også i børnemoden. Den sofistikerede outfit-kollektion med klassisk design og smigrende farver.

Med denne T-shirt passer den perfekt til ethvert eventyr. Let, blød jersey forkæler delikat hud med en perfekt følelse. Takket være skulderknapper og fleksible manchetter er påklædning også helt ukompliceret. Toppen er designet i løs pasform og giver aktive piger bevægelsesfrihed selv på længere eventyr. Hvid kombineres som en klassiker og passer lige så godt til jeans som til festligt udseende. Undervejs ledsages din lille af et stort, fluffy Steiff-bamse-motiv i midten af ??brystet. Favorit Basic!

Produktoplysninger:
  • Primærfarve: hvid
  • Farvemønster: solid
  • Sikker snaplås
Materiale- og plejeinstruktioner:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan.
  • 30 ° C delikat vask
  • Blid tørring
  • Stryg moderat varmt

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
134 kr
Pris
287 kr
Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff T-shirt b højre hvid
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Steiff T-shirt b højre hvid
Steiff T-shirt b højre hvid
171 kr