❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Steiff Romy fawn, brun
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
323 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A314174

EAN: 4001505073991

Steiff Romy fawn, brun
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Sikke en solrig morgen!" Romy Dehkitz bringer liv i skoven.

Den ligger stadig behageligt i lysningen og har travlt med at gruble over det. Samtidig ser den nøje på, hvad der foregår længere tilbage i tiden... Har den ikke lige set sine venner der - kun få spring væk?

Romy Fawn er 23 cm høj og er lavet af blødt plys i smukke farver: Brystet og maven er beige og står i kontrast til den rødbrune bund. Munden, hagen og de indre ører er hvide, og de hvide kryds er airbrushet på stykke for stykke. Romys øjne er store, næse og mund er broderet i sort. Smukke, mørkebrune hove fuldender hans lange ben.

Og den elsker at bruge dem... Uanset om det er i skoven eller på børneværelset: Romy Fawn hopper så smukt langt og højt, at man skulle tro, den ville flyve!

Produktdetaljer:\t
 • Mål (længde): 23 cm
 • Farve: Brun
 • Materiale: 85% akryl, 15% polyester
 • Fyld: syntetisk
 • Med plastikøjne
 • Med "knap i øret" i rustfrit stål
 • Alder: Fra 0 måneder

Plejeanvisninger
 • 30°C skånsom vask
 • Må ikke bleges
 • Må ikke tørretumbles
 • Må ikke stryges
 • Må ikke renses tørt

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Steiff Romy fawn, brun
4.9
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers