Steiff Langærmet skjorte med lange ærmer Autumn Blaze
-11%

Steiff Langærmet skjorte med lange ærmer Autumn Blaze


Størrelsesguide

223 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
24 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315770

Steiff Langærmet skjorte med lange ærmer Autumn Blaze
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eksklusiv børnemode fra Steiff !

Kun det bedste er godt nok til børn - Steiff -filosofien afspejler sig også i børnemode. Den sofistikerede tøjkollektion med klassisk Design og flatterende farver.

Denne langærmede trøje vil glæde seje drenge med et Steiff bamse-motiv foran med baseballkasket. Behagelig, blød jersey giver en vidunderlig følelse. Den afslappede pasform sikrer bevægelsesfrihed, når du leger og tumler rundt. En kontrastfarvet marineblå manchet tilføjer sporty accenter. Baseballkasketten og andre detaljer i motivet er kærligt applikeret. For en sikkerheds skyld vil en fluffy Steiff bamse på brystet ledsage din lille pige gennem hverdagen og på eventyr. Lad os gå ud og have det sjovt!

Produktdetaljer:
  • Primær farve: gul
  • Farvemønster: ensfarvet
Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • 40° C farvet vask
  • Normal tørring
  • Moderat strygning

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
273 kr
Pris
332 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Langærmet skjorte med lange ærmer Autumn Blaze
Steiff Langærmet skjorte med lange ærmer Autumn Blaze
223 kr
199 kr