STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet
-37%

STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Tunika neon slik stribet
  • STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet

104 kr
Pris
66 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
38 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294789

STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Denne s ›de tunika med striber, flerser og farverigt broderi vil elske din babypige! Trykknapperne p † bagsiden g ›r det let at s'tte det p † og tage det af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar til 40 ø C
  • Allover-striber- Design
  • H'klet fletning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet
STACCATO Tunika bh ›jre mynte stribet
104 kr
66 kr