🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
STACCATO T-shirt bl ›dr› dme

STACCATO T-shirt bl ›dr› dme


Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291286

STACCATO T-shirt bl ›dr› dme
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderne farver, fantastiske stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Denne T-shirt overbeviser med sin sukker-s ›design og vidunderligt bl› de fornemmelse lavet af ren organisk bomuld. Pressestifterne p † skulderen g ›r det let at tage p † og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% ›kologisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C
  • Jordb ' r- Udskriv

Tilbehør

Pris
67 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO T-shirt bl ›dr› dme
STACCATO T-shirt bl ›dr› dme
67 kr