STACCATO T-shirt bh ›jre 'ble
-27%
Størrelsesguide

67 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
18 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294317

STACCATO T-shirt bh ›jre 'ble
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med stor opm'rksomhed p † detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Vær glad! Med denne s ›de skjorte tryller du og din lille elskede og smil p † dit ansigt. Fastg ›relsesbeslagene p † skulderen g› r det let at s'tte det p † og tage det af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ø C
  • Krokodille- Udskriv

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
71 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO T-shirt bh ›jre 'ble
STACCATO T-shirt bh ›jre 'ble
67 kr
49 kr