12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k

STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k


Variant:
  • STACCATO Kort bh ›jre 'blestribe
  • STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A29430400000003

EAN: 4333854821931

STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Disse s ›de shorts, der er lavet af ren organisk bomuld, glider din baby dreng. Det elastiske linning med l ›fteb † og jeg taljer sikrer optimal b’rekomfort.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C
  • Allover - stripe -Design

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k
STACCATO Stribet kort m ›rkt bl'k
67 kr