STACCATO Staccato NB Md Bluse + Body
Størrelsesguide

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289980

STACCATO Staccato NB Md Bluse + Body
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og betagende med gode pasninger med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn sætter børnevenlig funktionalitet i forgrunden. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Dette sæt bluse og krop overbeviser med sit søde design. Uanset om det er kombineret med jeggings eller et nederdel, er din lille altid klædt perfekt.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Bubi-krave

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Staccato NB Md Bluse + Body
STACCATO Staccato NB Md Bluse + Body
119 kr