STACCATO  Sko mælkeflaske mønstret

STACCATO Sko mælkeflaske mønstret


Variant:
  • STACCATO  Sko mælkeflaske mønstret
  • STACCATO  Sko bløde peach mønstrede

Pris
50 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315440

EAN: 4064821487873

STACCATO Sko mælkeflaske mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Disse søde sko er et must-have til din babys garderobe! De søde små stofsko inspirerer med blødt materiale og søde Design .

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
119 kr
Pris
171 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Sko mælkeflaske mønstret
STACCATO Sko mælkeflaske mønstret
50 kr