STACCATO skjorte sennep
-27%
Størrelsesguide

97 kr
Pris
71 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297699

STACCATO skjorte sennep
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt udseende: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Staccato s Organic Cotton Baby tøj er ikke kun let vedligeholdelse og krøllet blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelig stoffer.

Med denne søde langærmede skjorte har du den perfekte skjorte til din babymus! Den rene økologiske bomuldskvalitet og det sukkersøde design gør denne skjorte til den perfekte hverdagskammerat. Trykboltene på skulderen gør det let at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Indrammet runde halsudskæring

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
55 kr
Pris
44 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: STACCATO skjorte sennep
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

STACCATO skjorte sennep
STACCATO skjorte sennep
97 kr
71 kr