STACCATO skjorte off white mønstret
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO skjorte off white mønstret
  • STACCATO skjorte blød blush stribet

Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A307674

STACCATO skjorte off white mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt udseende: det er STACCATO baby- og børnemode!

Staccato s Baby økologisk bomuldstøj er ikke kun let at pleje og hygge blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelige stoffer.

Denne charmerende langærmede skjorte til babypiger overbeviser ikke kun med sin økologiske bomuld af høj kvalitet, men også med et supersødt design og et sødt Print. Knapene på skulderen letter på- og afklædning.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Vaskes ved 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO skjorte off white mønstret
STACCATO skjorte off white mønstret
82 kr