10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Kun idag:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
STACCATO Samlet bl ›dt denim
Størrelsesguide

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294659

STACCATO Samlet bl ›dt denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektion fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og betagende med gode pasninger med farverige og usvanlige udskrivninger. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn sterter b› rnevenlig funktionalitet i forgrunden. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fr'k look: Dette er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Denne sukker-s ›jumpsuit vil glide dig med sin krokodillepplikationer foran. Pressestifterne ved skulderen og skridtet g ›r det nemt at tage p † og tage af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Samlet bl ›dt denim
119 kr