STACCATO romper + body blue denim
-27%
Størrelsesguide

134 kr
Pris
98 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
36 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291357

STACCATO romper + body blue denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med stor opm'rksomhed p † detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

I dette er ikke din babypige ›d ud som en knap! Den smukke romperdragt med broderi harmoniserer vidunderligt med den almindelige farvede krop. Fastg ›relsesorganerne p † skulderen og skridtet g› r det let at tage p † og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C
  • Jeans - Design
  • Justerbare stropper

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + body blue denim
STACCATO romper + body blue denim
134 kr
98 kr