STACCATO kjole pulver
-27%
Størrelsesguide

172 kr
Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
46 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289663

STACCATO kjole pulver
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med dens gode pasninger med farverige og ekstraordinære print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: det er STACCATO Baby- og børnemode!

Et must-have til sommerdage! Denne søde lille kjole overbeviser med en slående jungle Print og glitrende detaljer.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Rund hals
  • undertøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO kjole pulver
STACCATO kjole pulver
172 kr
126 kr