STACCATO Drenge Jakke blød oliven mønster
-27%

STACCATO Drenge Jakke blød oliven mønster


Størrelsesguide

149 kr
Pris
109 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287110

STACCATO Drenge Jakke blød oliven mønster
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Den perfekte Basic til hver dag! Denne seje baby-svedjakke vil glæde dig med en Allover - Udskriv på brystet og afslappede kængurolommer. Elastiske ribbestrikkede manchetter på ærmerne kombineret med den bløde bomuldskvalitet sikrer en behagelig pasform og maksimal komfort.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • lukkes med lynlås
  • delt kænguru taske
  • >
  • Ribberede manchetter
  • Vaskbar op til 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
49 kr
Pris
55 kr
Pris
71 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Drenge Jakke blød oliven mønster
STACCATO Drenge Jakke blød oliven mønster
149 kr
109 kr