Sommer & rejse

Den første rejse med barn er planlagt og spændingen er stor. Nye oplevelser og uforglemmelige minder venter på din familie. Lidt mere forberedelse er nødvendig for at gøre den kommende ferie eller  udflugtstur til en succes. Vi hjælper dig med at finde det rigtige udstyr til din rejse.

Det vigtigste rejseudstyr

Vores topsellers til din rejse

TOP mærker til sommeren

Leg i solen

Det rigtige ferieudstyr er afgørende for sjov i solen. Beskyttelse mod solen og det rigtige svømmeudstyr er især vigtigt for børn.

Cykeltur med hele familien

Uanset om du er på ferie eller hjemme - en cykeltur om sommeren er sjovt for hele familien!

Førstegangsudstyr til sommerbabyer

Temperaturerne stiger - for nyfødte sommerbabyer er valget af passende tøj såvel som udstyret i vuggestuen relevant. For varmt eller for koldt - hvad er egentlig det rigtige for min baby, når jeg skal vælge tøj? Vi har samlet nogle praktiske tips til det rigtige tøj til dig her. Da varme dage og nætter er en stor udfordring for den lille om sommeren, har vi også udvalgt egnede produkter specielt til sommerbabyer:

 

Startklar til flyrejser med baby

Skal du på familieferie et sted langt væk hjemmefra? Sørg for at være udstyret med alt, hvad du har brug for, før du flyver.

Guide til rejser med baby

Sommermode

Rådgivning

Små rejse-hjælpere

Ud over de åbenlyse ting som tøj, pusletaske og bleer er der andre ting, som er vigtige for en afslappet ferie med baby og småbørn:

EM 2024

Sommerens højdepunkt i 2024 - Europamesterskabet - står for døren. At spille fodbold sammen hjemme i haven eller på rejsen er sjovt for hele familien!