Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
-19%
Variant:
  • Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
  • Smoby Quinny tvillinge sportsdukkevogn pink/grå

Vejl. pris¹
559 kr
Pris
451 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
108 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311768

EAN: 3032162531174

Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En alsidig 3-i-1 dukkevogn i original Quinny Design .

Sidder eller ligger du komfortabelt, eller tager du blot din dukke med dig i vuggen? Med denne 3-i-1 multifunktionelle dukkevogn i den trendy Quinny Design er alt muligt! Takket være det udskiftelige sæde kan dukkevognen modern e på ingen tid omdannes til en praktisk sportsdukkevogn. Når din dukke er træt, kan din lille skat sove behageligt i dukkevognen. Den øverste del kan tages af med et par enkle trin, og du kan tage din skat med overalt i den praktiske bærestol. Til spændende opdagelsesrejser kan dukkevognen omdannes til en barnevogn, som det er behageligt at sidde i. Betrækket på dukkevognen er lavet af robust plaststof. De kan let tørres af med en fugtig klud. Til dukker på op til 42 cm. Dukke ikke inkluderet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 54,5 x 38,5 x 64,0 cm
  • Passer til dukker på op til 42 cm
  • Levering uden dukke
  • Alder: fra 3 år
Om Smoby :
Smoby Toys er en af de mest kendte franske legetøjsproducenter og ved, hvad der gør børn glade og forældre tilfredse - innovativt legetøj, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne færdigheder, med muntre farver og masser af idéer. Fordi børn er fødte opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og forsøg og fejl. Derfor er alderssvarende og sikkert legetøj så vigtigt. Smoby Toys er ekspert i testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, fra baby til skolealderen. Men det vigtigste er: Det er bare sjovt at lege med Smoby produkter!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
5
38 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 32
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
Smoby Quinny 3-i-1 Combi Dukkevogn
Vejl. pris¹ 559 kr
451 kr