❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot  Byggekran med byggeplads tilbehør
p.t. udsolgt

small foot Byggekran med byggeplads tilbehør


Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281777

EAN: 4020972120076

small foot Byggekran med byggeplads tilbehør
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne konstruktionskran har du alt for dig.

Denne robuste byggepladskran lavet af træ tilbyder med sin 360-graders rotation og den bevægelige bom, inklusive krog til transporterede varer varig og langvarig sjov. De små bygningsarbejdere kan sikre byggepladsen i børneværelset med små hatte, børneudstyr og barrierer. I nacellen koordinerer kranføreren transportoverfladen, som sikkert sænkes ned ved hjælp af krumtap og reb. Endelig slutningen af ??dagen! Når arbejdet er udført, kan den hårdtarbejdende kranoperatør forlade sin arbejdsplads via den interne stige. Konstruktionskranen, inklusive tilbehør lavet af robust træ, giver stor glæde af legetøjet og understøtter små kranførere i rollespil. Hvem vil gerne have en smag af luften på byggepladsen?

Detaljer:
  • Dimensioner kran: ca. 31 x 26 x 44 cm
  • Køretøjets dimensioner: ca. 8 x 6 x 5,5 cm
  • Materiale: Træ
  • Antal dele: 14
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers