Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot® Børnekøkken Pink Gourmet
p.t. udsolgt

small foot® Børnekøkken Pink Gourmet


Pris
1.503 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282217

EAN: 4020972114655

small foot® Børnekøkken Pink Gourmet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Berømthedskokke blandt jer til ovnen!

Dette børnekøkken er lavet af træ i et trendy lyserødt retro-look giver vidunderlige spilletidstimer i børnenes værelse takket være gas komfur, vask, vaskemaskine og opvaskemaskine, mikroovn og ovn i øjenhøjde. De drejeknapper med ""kliklyde"" og de designede indikatorer og skærme gør rollespil realistisk. Takket være det matchende køkkengrej kan du begynde at spille med det samme!

produktdetaljer:
  • Dimensioner (bredde x dybde x højde): ca. 100 x 29 x 100 cm
  • Dimensioner arbejdshøjde: ca. 50 cm
  • Materiale: Metal l, træ, stof
  • Artikel med magnetfunktion
  • Kogegrej inkluderet
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges! Stikkeskader mulige på grund af skarpe punkter. Montering og demontering må kun udføres af voksne. Sørg for korrekt fastgørelse, og spænd skruerne med jævne mellemrum. Fjern alt emballeringsmateriale, før du bruger artiklen."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers