slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje

slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje


Pris
521 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286625

EAN: 0859215007195

slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den nye Allround - Slackline ""Class ic"" fra Slackes USA er den ideelle slackline til børn, teenagere, familie og fritid. Linjen på 15 meter imponerer med sin gode udførelse og syning, men mest af alt med den praktiske Teaching Line, der er inkluderet her på toppen: denne anden tyndere skraldespændestrammes som en rækværk i brysthøjde eller endda overhead og giver let og sikkert balance og læring til slackline.

Hovedlinjen er 15 meter lang og 5 cm bred. Det er lavet af elastisk og skridsikker hælvæv og kan bære op til 150 kg. Den anden, tyndere linje er 15 meter lang og 2,5 cm bred. Denne bruges som gelænder. Begge linjer er desuden udstyret med en 1,8 meter lang slynge med en robust, malet metalspær inklusive plasthåndtag. Dette bruges til let lukning og spænding af linjen.

Det 6-delede sæt inkluderer også en skraldespærre til hovedlinjen det beskytter fødderne fra kanterne på skraldesporet. Også inkluderet i sættet er en nylonpose til praktisk opbevaring af alle dele. Slacklining er den ideelle udendørsaktivitet for store og små: det styrker balancen og balancen. forbedrer også kropsholdning, kropskontrol og koncentration.

produktdetaljer:
  • Dimensioner hovedlinje (længde x bredde): 15 meter x 5 cm
  • Dimensioner Undervisningslinje (længde x bredde): 15 meter x 2,5 cm
  • Materiale: polyester, stål, TPR
  • Forbedrer kropsholdning og koncentrationsevnen
  • Manual på tysk, engelsk og Fransk
  • Alder: fra 5 år

Opmærksomhed
Brug af slackline kan være farligt og forårsage alvorlig personskade, også når det bruges korrekt. Hold slackline væk fra børn, fare for kvælning! Slackline skal installeres på bløde og flade overflader som græs eller sand Undgå hårde overflader. Kun til husholdning. I fri brug. Anbefalet alder: 5+. Brug kun under direkte voksenovervågning. Maksimal brugervægt 150 kg."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje
5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje
slackers ® Slackline Class ic Inkl. undervisning linje
521 kr