Skip Hop Badekar Moby, grå
pinkorblue anbefaler -13%
Variant:
  • Skip Hop Badekar Moby, grå
  • Skip Hop Badekar Moby, blå

Vejl. pris¹
521 kr
Pris
452 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
69 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315475

EAN: 0816523025075

Skip Hop Badekar Moby, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den innovative netoverdel holder dit barn i en sikker vuggestilling.

Skip Hop's alsidige badekar vokser med din baby med 3-trins-systemet; det eneste babybadekar, du nogensinde får brug for.

Slyngen låses i 2 ergonomiske positioner: Højere for fuld kropsstøtte, lavere for støtte til sædet. Dobbelt lag net og komfortkanter holder babyen helt sikker. Slyngen tilpasser sig til det polstrede sæde, der hjælper babyer med at lære at sidde. Fjern slyngen, når barnet har lært at sidde.

Produktdetaljer
  • Mål (længde x bredde x højde): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: Fra 0 måneder

Opmærksomhed:
DRØNINGSFARE - Børn er druknet på B aden . Børn kan drukne i blot 2 cm vand på meget kort tid. Dette produkt er ikke et legetøj. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn i badet, selv ikke i et par øjeblikke. Hvis du er nødt til at forlade rummet, skal du tage barnet med dig. Brug altid produktet under opsyn af en voksen. Hold dig altid i kontakt med dit barn under B aden s. Der er risiko for drukning for babyer og små børn ved brug af B aden . Brug aldrig dette produkt på en hævet overflade, der ikke er beregnet til dette produkt. Brug ALDRIG i vasken. Sørg altid for, at slyngen er korrekt fastgjort til badet. Brug altid badekarret i et større, tomt badekar eller på en flad og stabil overflade. Kontroller altid produktets stabilitet før brug. Brug ikke slyngen sammen med et andet badekar. Kontroller altid slyngens fastgørelse og stabilitet til badekarret. Symbolet "MAX" på badekarret bruges til at angive den maksimale vandstand. Fyld ikke badekarret med vand, der overstiger dette symbol, mens badekarret er i brug. Fjern og bortskaf alle emballagematerialer på korrekt vis. BRUGSINSTRUKTIONER: Læs disse instruktioner, før du bruger produktet, og gem dem til senere brug. Sæt proppen ind i afløbshullet i bunden af badekarret. Når B aden barnet, skal du fylde karret med så lidt vand som muligt. Test ALTID vandtemperaturen, før du lægger din baby i. Den typiske temperatur bør ligge mellem 32ºC (90ºF) og 38ºC (100ºF). For at undgå skoldning fra varmt vand skal du placere produktet, så barnet ikke kan nå vandkilden. Brug ikke reservedele eller tilbehør, der ikke er godkendt af producenten. Kontroller produktet før hver brug. Bortskaf produktet ved de første tegn på skader eller defekter. Brug ikke produktet, hvis nogen komponenter er ødelagte eller mangler.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Skip Hop Badekar Moby, grå
5
36 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Skip Hop Badekar Moby, grå
Skip Hop Badekar Moby, grå
Vejl. pris¹ 521 kr
452 kr