Skip Hop Badekar Moby, blå
Variant:
  • Skip Hop Badekar Moby, grå
  • Skip Hop Badekar Moby, blå

Pris
506 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315481

EAN: 0879674024632

Skip Hop Badekar Moby, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den innovative netoverdel holder dit barn i en sikker vuggestilling.

Skip Hop's alsidige badekar vokser med din baby med 3-trins-systemet; det eneste badekar, du nogensinde får brug for.

Slyngen kan låses i 2 ergonomiske positioner: Højere for at støtte hele kroppen, lavere for at støtte sædet. Dobbeltlagsnettet og komfortkanterne holder barnet helt sikkert. Slyngen tilpasser sig det polstrede sæde, der hjælper babyer med at lære at sidde. Fjern slyngen, når barnet har lært at sidde.

Produktoplysninger
  • Mål (længde x bredde x højde): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiale:
  • Alder: Fra 0 måneder

Opmærksomhed
FARE FOR DRØNING - Børn er druknet på B aden . Børn kan drukne i blot 2 cm vand på meget kort tid. Dette produkt er ikke et legetøj. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn i badet, selv ikke i et øjeblik. Hvis du er nødt til at forlade rummet, så tag barnet med dig. Brug altid produktet under opsyn af en voksen. Hold altid kontakt med dit barn under B aden s. Der er risiko for at drukne babyer og små børn, når de bruger B aden . Brug aldrig dette produkt på en hævet overflade, der ikke er beregnet til dette produkt. Brug ALDRIG i vasken. Sørg altid for, at slyngen er korrekt fastgjort til badet. Brug altid badekarret i et større, tomt badekar eller på et fladt og stabilt underlag. Kontroller altid produktets stabilitet før brug. Brug ikke slyngen sammen med et andet badekar. Kontroller altid, at slyngen er fastgjort og stabil i badekarret. Symbolet "MAX" på badekarret angiver det maksimale vandniveau. Fyld ikke badekarret med vand, der overstiger dette symbol, mens badekarret er i brug. Fjern og bortskaf alt emballagemateriale på korrekt vis. BRUGSINSTRUKTIONER: Læs venligst disse instruktioner, før du bruger produktet, og gem dem til senere brug. Sæt proppen i afløbshullet i bunden af badekarret. Når B aden barnet, skal du fylde badekarret med så lidt vand som muligt. Test ALTID vandtemperaturen, før du sætter dit barn i vandet. Den typiske temperatur bør ligge mellem 32ºC (90ºF) og 38ºC (100ºF). For at undgå skoldning fra varmt vand skal du placere produktet, så barnet ikke kan nå vandkilden. Brug ikke reservedele eller tilbehør, som ikke er godkendt af producenten. Kontroller produktet før hver brug. Bortskaf produktet ved de første tegn på skader eller defekter. Brug ikke produktet, hvis nogen komponenter er ødelagte eller mangler.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Skip Hop Badekar Moby, blå
5
36 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Skip Hop Badekar Moby, blå
Skip Hop Badekar Moby, blå
506 kr