Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Simba Squap fangstboldspil, sæt af
p.t. udsolgt
Pris
152 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288969

EAN: 4006592052041

Simba Squap fangstboldspil, sæt af
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Squap fra Simba Toys er det ultimative færdighedsboldspil til store og små, indendørs og udendørs.

Bare sæt bolden i den orange farvede squap-mund og åbn squap så hurtigt som du kan. Bolden katapulteres derefter ud af squap-munden. Bolden kan fanges ved at lukke Squap på det rigtige tidspunkt. Med Squap kan du spille alene mod væggen, parvis eller i en gruppe. Du kan spille over nettet på en volleyballbane, på stranden, i haven eller i et hvilket som helst stort rum. Squap kan spilles hvor som helst og når som helst! Sættet inkluderer 2 squaps og 4 bolde. Squap er simpelthen sjovt og tilskynder til bevægelse. Velegnet til børn fra 6 år, teenagere og voksne.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 7,5 x 36 x 28 cm
  • Leveringsomfang: 2 knap, 4 bolde
  • Alder: fra 6 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers