Simba ABC-badelys
Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293658

EAN: 4006592019167

Simba ABC-badelys
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Oplev verden leget med ABC!

ABC vekker babyer og småbørns nysgerrighed fra 0-36 måneder med aldersmæssige produkter og understøtter deres udvikling i de første leveår. Grundlæggende læringsmål nås på en legesyg måde, former og strukturer opdages og koordineringsmønstre trænes.

Med den flydende badestjerne vil de små aldrig kede sig i badekaret. Hvis du trykker på knappen på bagsiden, begynder den søde stjerne at lyse i farve. Det ændrer magisk sin farve og lyser i de mest forskellige farver. Det søde ABC-badelys flyder på vandet og er velegnet til børn over et års alder.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 5 x 14,5 x 15,5 cm
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Brug kun i lavt vand og under voksenovervågning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba ABC-badelys
88 kr