Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Silver Cross Isofix Base Station Dream i-Size Brooklands
p.t. udsolgt

Silver Cross Isofix Base Station Dream i-Size Brooklands


Pris
1.550 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282833

EAN: 5055836909138

Silver Cross Isofix Base Station Dream i-Size Brooklands
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Silver Cross bilsæder kan nemt fastgøres i bilen med ISOFIX. De er udstyret med farveindikator, der skifter fra rød til grøn, når sædet er installeret korrekt.

Derudover er der en QR-kode på hvert sæde til en app, der forklarer betjeningen af respektive model i 5 enkle trin. Så har du altid al information.

Ligesom DREAM kan i-Size-basen betjenes uden problemer. Det monteres let og enkelt til dit bilsæde ved hjælp af en simpel klip, det giver et sikkert og bekvemt alternativ til almindelige sikkerhedsseler. I-Size-basestationen monteres via Isofix-enheden i bilen, hvilket lover ultimativ sikkerhed og nem installation i din bil.
Basestationens korrekte pasform kan til enhver tid kontrolleres pålideligt ved hjælp af tre indikatorer og giver dig en følelse af komplet sikkerhed.

Produktdetaljer:
  • Nem installation i din bil
  • Nem håndtering ved hjælp af klipssystem
  • Velegnet til Silver Cross DREAM i-Size babysæde

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers