15% på barnevogne OUTLET ☀️
15% på barnevogne OUTLET ☀️
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
sigikid ® Terningesæt PlayQ Imagine
Pris
216 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A328655

EAN: 4001190427826

sigikid ® Terningesæt PlayQ Imagine
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aktivt legetøj - PlayQ - læring gennem leg fra 3 måneders alderen. Det farverige terningesæt af blødt microplush- og polyesterstof er et spændende aktivt legetøj til opdagelse, stabling og kreativ leg for drenge og piger fra 3 til 36 måneder.

De forskellige stoffer og børnevenlige applikationer - får, kanin, gulerod og æble - er fremragende udformet og giver både en visuel og taktil oplevelse for de små.
Hver af de fire terninger gemmer også på en akustisk overraskelse. Knitrende, rasle, klokke og knitrende folie træner din babys hørelse og belønner de første forsøg på at gribe fat. Spejlet, som er fastgjort med velcro, er også meget sjovt. Her kan din lille skat opdage sig selv. De små mesterbyggere kan stable de bløde byggeklodser og derefter vælte konstruktionen med masser af sjov. Og hvis børnene kaster terningerne rundt i rummet af ren og skær legeglæde, kan der ikke ske noget takket være det bløde fyld.

Terningesættet fra sigikid PlayQ-serien fremmer på en legende måde børns kreative sanser, finmotorik og fingerfærdighed.
Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer, gennemtænkt Design og sikkerhed. Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 6 x 6 x 6 x 6 cm
  • Med piber, rangle, klokke, knitrende folie og spejl
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: Fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Terningesæt PlayQ Imagine
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Terningesæt PlayQ Imagine
sigikid ® Terningesæt PlayQ Imagine
216 kr