sigikid ® rygsæk Fox Forest
-13%
Variant:
  • sigikid ® rygsæk Fox Forest
  • sigikid ® rygsæk Lion Forest
  • sigikid ® rygsæk kanin Forest

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291871

EAN: 4001190250530

sigikid ® rygsæk Fox Forest
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den moderne e Rygsæk med ræven imponerer med sin friske farvekombination af lyseblå, blå og orange.

På grund af sin størrelse på ca. 23 x 20 x 10 cm er den allerede meget velegnet til småbørn fra 2 år. Uanset om det er i vuggestuen, børnehaven eller familieudflugten - den moderne e-rygsæk er altid den ideelle ledsager.
Den giver plads nok til en madkasse og en drikkeflaske eller alternativt dit yndlings-legetøj og andre vigtige redskaber.
Det slidstærke polyesterstof er ekstremt robust og snavsafvisende og fri for kemisk lugt. På grund af sin lave vægt, de polstrede stropper og den polstrede rygsektion tilbyder rygsækken en høj grad af bærekomfort for de mindste. Justerbare skulderstropper og en ekstra justerbar brystbælte med clipslukning sikrer en perfekt pasform. Dette forhindrer, at skulderstropperne glider af.
For at sikre, at børnehavetasken også let kan fastgøres til en krog, har den et bredt bærehåndtag. Med sin antracitfarvede snavs og vandafvisende overflade kan den også placeres på jorden uden problemer. Hvis det dog bliver snavset, kan du blot tørre den fortryllende KITA-rygsæk med en fugtig klud. Det store hovedrum er udstyret med en glidende 2-vejs lynlås. Den har en foring af høj kvalitet på indersiden og et praktisk øje på indersiden til fastgørelse af nøgler eller andre ting, der ikke skal gå tabt.
Desuden er der inde i rygsækken et navnebarn, som den lille ejer kan være på bemærket.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt designdesign og forbliver således tro mod dets ledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 23 x 20 x 10 cm
  • Materiale udvendigt: 100% polyester 300D
  • Materiale indvendigt: 100% polyester 150D
  • Rengøring: vaskes med en fugtig klud
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
85 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® rygsæk Fox Forest
4.5
47 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 33
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® rygsæk Fox Forest
sigikid ® rygsæk Fox Forest
Vejl. pris¹ 223 kr
193 kr