❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Rustfrit stål madpakkehund Grøn

sigikid ® Rustfrit stål madpakkehund GrønPris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292128

EAN: 4001190251001

sigikid ® Rustfrit stål madpakkehund Grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De nye madkasser i sigikid Green-serien er fremstillet af 100% rustfrit stål, ubrydelige, robuste og holdbare, og de er særligt bæredygtige.

Det enkle design og den praktiske størrelse på 17x9x6,6 cm gør det til en populær ledsager til skolen , børnehave og udflugter.

Takket være skillevæggen inde i æsken kan frugt og grøntsager opbevares separat. På denne måde forbliver brødtiden frisk petit og blødgør ikke.

Madkassen er lavet af mad-sikkert rustfrit stål, som er absolut smagløst, lugtfrit og varmebestandigt. En indre belægning blev bevidst udeladt.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i henhold til de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde): 17 x 9 x 6,6 cm
  • Materiale: 100% rustfrit stål
  • Uden indvendig belægning
  • Varmebestandig
  • Uknuselig, robust og holdbar
  • Smagfri og lugtfri
  • Let at rengøre
  • BPA-fri
  • Pleje: Rengøring ved håndvask
  • Alder : fra 24 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Rustfrit stål madpakkehund Grøn
sigikid ® Rustfrit stål madpakkehund Grøn
164 kr