Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
Bæredygtig
Variant:

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A061519

EAN: 4001190405039

Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
Babyer elsker sutteklude!

Denne venligt udseende sutte hund er lavet af 100% naturlige materialer og er perfekt til de første forsøg på at gribe efter ting. Kort sagt: den perfekte ledsager gennem det første leveår.

Produkt detaljer:
  • Størrelse: 28 x 23 x 9 cm
  • Alder: Fra fødslen
  • Ydermateriale: 100 % Organisk-Bomuld
  • Fyld: Fåreuld
  • Rengøring: 30 °C Skånvask

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
5
121 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 111
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
223 kr