Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid Mini Rygsæk Bjørn
p.t. udsolgt

Pris
307 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A242113

EAN: 4001190249183

sigikid Mini Rygsæk Bjørn
Den fine rygsæk er den perfekte følgesvend til vuggestuen, børnehaven, udflugter m.m. Rygsækken byder på masser af plads til både madpakken, drikkedunken, yndlingsbamsen og meget mere. Udstyret med et stort inderrum med doppelt lynlås, således at den kan lukkes. Inkl. en mindre inderlomme med lynlås. Med to sidetasker af net til fx drikkedunken.

Inkl. en praktisk og lille frontlomme. Den er også udstyret med en doppelt lynlås. De polstrede skulderseler sørger for en optimal komfort til dit barn. En justerbar skulderrem og en brystsele med clip-lås sørger for at den altid altid sidder optimalt på dit barns ryg. Udstyret med et bredt bærehåndtag. Det holdbare stof af 100% nylon og neopren er ekstremt robust, Snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Og hvis den skulle være snavset, kan du tørre børnehavetasken af med en fugtig klud. Den perfekte følgesvend til børn fra 3 år.

Detaljer:
  • Mål: 26 x 22 x 14 cm
  • Materiale: 100 % Nylon
  • Vaskeinstruktion: Kan vaskes af med en fugtig klud
  • Alder: fra 2 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid Mini Rygsæk Bjørn
4
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers