sigikid ® Madkasse Tiger
Variant:
  • Sigikid Madkasse Pinky Queeny
  • Sigikid Madkasse Sammy Samoa
  • SIGIKID Madkasse Florentine
  • sigikid ® Lunchbox Fox
  • +7

Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327216

EAN: 4001190251742

sigikid ® Madkasse Tiger
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid madkasserne er ikke kun velegnede til børn, men også stabile og praktiske.
Den mørkeblå madkasse med den praktiske størrelse og den søde Tiger på låget er ideel til snacks mellem måltiderne og er derfor den perfekte ledsager for børn - uanset om det er i skole, dagpleje eller fritid.

Takket være den aftagelige råkostskål kan frugt og grøntsager opbevares separat. På denne måde forbliver snack ap petit lich og bliver ikke blødt.
De robuste svingpropper sikrer, at dåsen kan lukkes solidt, samtidig med at de gør det let at åbne den.

Barnets sundhed er en topprioritet på sigikid . Dette omfatter en høj kvalitetsstandard i udvikling og produktion og et særligt materialevalg. Madkassen er fremstillet af fødevaresikker polypropylen (PP), indeholder ingen blødgørere og er derfor naturligt bpa-fri.
Materialet har gode barriereegenskaber over for fedt og fugt og er også modstandsdygtigt over for svage syrer fra f.eks. frugt eller pickles.
Desuden er PP varmebestandigt op til 100 grader og let genanvendeligt.

Plejeanvisninger: Krukken og det separate frugtrum tåler opvaskemaskine. Låget skal derimod vaskes i hånden for at bevare det smukke motiv. I øvrigt kan du hos producenten få et udvalg af matchende erstatningslåg med muntre motivtryk fra populære børnetemaer - det giver mere variation til snacks. De hvide svingstoppere fås også som reservedele.

Børnenes madkasse anbefales fra 2 år. Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test under produktudvikling og produktion i overensstemmelse med den tyske fødevare- og foderkodeks (LFGB). Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 17 x 11 x 7 cm
  • Materiale: 100 % polypropylen
  • Pleje: Opvaskemaskine sikker boks, vask låget i hånden
  • Alder: Fra 24 måneder
Opmærksomhed
Hæld ikke kogende varmt vand over låget, motivet kan smitte af! Skyl venligst før første brug. Låget tåler ikke opvaskemaskine!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Madkasse Tiger
4.5
308 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 240
 
4 stjerner
| 49
 
3 stjerner
| 14
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Madkasse Tiger
sigikid ® Madkasse Tiger
82 kr