sigikid ® Kært legetøjsfår, Green
Bæredygtig -10%
Variant:
  • sigikid ® Kæledyrsfrø, Green
  • sigikid ® Kæledyrs drage, Green
  • sigikid ® nuttet legetøjshund Green
  • sigikid ® Kæledyr flodhest, Green
  • +4

Vejl. pris¹
335 kr
Pris
300 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312965

EAN: 4001190395231

sigikid ® Kært legetøjsfår, Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIG - BÆREDYGTIG - FAIR - ØKOLOGISK - ØKOLOGISK - ØKOLOGISK:
Bæredygtige produkter, der er produceret på en fair og ansvarlig måde i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da de skabte serien " Green ".

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes ubehandlet fåreuld som fyldmateriale. De farvestoffer og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også miljø- og sundhedsmæssigt sikre.

Kollektionen af Green nusseklubber i behagelige farver imponerer med det anvendte vævede plys af høj kvalitet og en børnevenlig Design . Materialet er dejligt blødt og giver en god haptisk oplevelse.

Det cremehvide får anbefales allerede til babyer fra fødslen og er derfor en ideel gave til fødsel eller dåb. Små babyhænder kan tage den vidunderligt fat i dens arme, ben og ører og udforske den. Efterhånden som barnet vokser, bliver det 27 cm store nuttede legetøj en loyal følgesvend og legekammerat for barnet. Han er klar til mange vidunderlige eventyr med sin lille menneskeven. Øjnene og munden er kærligt broderet i hånden.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design og står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27 x 11 x 10 cm.
  • Materiale: 100 % bomuld, fyld: 100 % jomfruuld
  • Rengøring: Vaskecyklus til uld ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Kært legetøjsfår, Green
4.5
18 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Kært legetøjsfår, Green
sigikid ® Kært legetøjsfår, Green
Vejl. pris¹ 335 kr
300 kr