Schleich Wombat 14834
Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278760

EAN: 4059433039718

Schleich Wombat 14834
Denne tekst er blevet oversat automatisk.

Wombats er små pungdyr, der lever på det australske kontinent. På grund af deres kropsform kaldes de også Plum pbeutler. Når de ikke græsser, bor disse små pattedyr under jorden, hvor de graver huler og tunneler. De har gnaverlignende tænder og seglformede kløer på deres brede poter, ligesom wombaten fra Schleich ® Wild Life.

Værd at vide
Wombats sover ved at ligge på ryggen og strækker sig alle fire opad.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Vilde liv
  • Dimensioner (LxWxH): 7, 5 cm x 2,7 cm x 4,3 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år af alder. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Wombat 14834
4.5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Schleich Wombat 14834
Schleich Wombat 14834
45 kr