Erstatningsforslag til udsolgte produkter

schleich ® Triceratops 15000
NYHED
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
112 kr
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A396123

EAN: 4055744017766

schleich ® Triceratops 15000
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 3 år
  • Temaverden: Schleich ® Dinosaurer
  • Figurerne på Schleich er alle modelleret med stor detalje nøjagtighed, kærligt håndmalet og står til pædagogisk værdifuld leg.
  • Triceratops var en af de sidste store dinosaurer.
  • Selv om den var planteæder, havde den i alt op til 800 tænder, som hele tiden voksede efter.
  • Den kunne dog ikke tygge maden, fordi den ikke kunne bevæge sine kæber sidelæns.
  • Den brugte sine tænder til at skære palmeblade og bregner op
Dimensioner og vægt:
  • Mål (længde x bredde x højde): 21,1 x 5,2 x 9,8 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers