schleich ® Swamp Monster 70155
NYHED
126 kr
Pris
120 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377587

EAN: 4059433677514

schleich ® Swamp Monster 70155
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 5 år
  • Pas på - sumpmonsteret lurer i sumpen, og det er ikke godt at spise kirsebær sammen med det, det kan du se med det samme.
  • Hans mund er ret stor. Hvad vil han få mellem sine lange hugtænder næste gang? Det kunne ende galt!
  • Men sumpmonsteret kan også forsvare sig godt med sin pigede hale. Et slag med den, og modstanderen mister forstanden.
  • Særligt ondskabsfuldt: Sumpuhyret kan gemme sig godt og er perfekt camoufleret med sine grønne skæl. Der er endda vinranker på dens ryg, hvilket gør den endnu sværere at få øje på.
  • Hvis du ikke er forsigtig, vil den overraske dig i sumpen. Så kommer den ud af ingenting fra den mørke bouillon og snapper efter dig. Så pas på!
Dimensioner og vægt:
  • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 15,8 x 9 x 7,5 cm
  • Vægt: 0,23 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Swamp Monster 70155
schleich ® Swamp Monster 70155
126 kr
120 kr