Schleich Snow leopard 14838
Pris
43 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich Wild Life

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278773

EAN: 4059433027326

Schleich Snow leopard 14838
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Snøleoparden er en rovkat, der lever i de højere, klippefyldte bjerge i Centralasien. Der fodrer den hovedsageligt med får, stivbokke og geder. Den tætte pels beskytter den mod den iskaldte kulde og er så smuk, at mange dyr bliver offer for krybskytter. Derfor er sne-leoparden nu en truet art. En speciel egenskab er dens hale, som ligesom Schleich ® Wild Life's sne-leopard næsten er så lang som dens krop.

Værd at vide
Sne-leoparden bruger sin busket hale som ror ved hoppe og som beskyttelse mod kulde.

produktdetaljer:
  • Temaverden: Vildtliv
  • Dimensioner (LxBxH): 10,5 cm x 5,2 cm x 4,3 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Schleich Snow leopard 14838
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Schleich Snow leopard 14838
43 kr