schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763
NYHED

schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763


Variant:
 • schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763
 • schleich ® Indsamling Unicorn Aquamarine 70764
 • schleich ® Samlet Unicorn Emerald 70765
 • schleich ® Samlet Unicorn Garnet 70767
 • schleich ® Samlbare Unicorn Moonstone (Special) 70769

Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A378003

EAN: 4059433651941

schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: 5 år og opefter
 • Håret i manen og halen på det yndefulde lille horn Amethyst glimter glitrende.
 • Den sætter elegant sine hove og spidser opmærksomt ørerne. Er hans venner, de andre krystal enhjørninger, i nærheden? Han foretrækker at være ude i flokken, hvor alle de store enhjørninger fra krystalfamilien mødes.
 • Amethyst, den lille enhjørning, giver sine venner en smuk plakat af sig selv. Det vil helt sikkert se godt ud på et børneværelse!
Dimensioner og vægt:
 • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 16,1 x 2,5 x 12,4 cm
 • Vægt: 0,03 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763
schleich ® Samlbare Unicorn Amethyst 70763
45 kr