Schleich Postosuchus 15018
Vejl. pris¹
89 kr
Pris
83 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278777

EAN: 4059433028682

Schleich Postosuchus 15018
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Postosuchus levede på tidspunktet for de første dinosaurier og lignede Postosuchus fra Schleich ® dinosaurier, svarende til en krokodille.

Postosuchus var en archosaur og dermed en nær slægtning til nutidens krokodiller. Han havde fremtrædende hudbenificering og en lang, smal snude. Det meste af tiden gik han frem på fire ben. Men nogle gange stod han også på bagbenene for at holde fast ved byttet med klørne. Når Postosuchus fra Schleich ® dinosaurier åbner sine stærke, bevægelige kæber, kan de skarpe, dolklignende tænder ses.

Værd at vide
Postosuchus blev opkaldt efter stedet hvor det blev fundet, byens postkontor i den amerikanske delstat Texas.

Produktdetaljer:
  • Temaverden: Dinosaurer
  • Dimensioner (LxBxH): 18,5 cm x 5,1 cm x 5,8 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Risiko for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Postosuchus 15018
5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Schleich Postosuchus 15018
Schleich Postosuchus 15018
Vejl. pris¹ 89 kr
83 kr