schleich ® Paso Peruano Mare 13953
NYHED

schleich ® Paso Peruano Mare 13953


Variant:
  • schleich ® Paso Peruano hingst 13952
  • schleich ® Paso Peruano Mare 13953
  • schleich ® Paso Peruano føl 13954

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377189

EAN: 4059433637532

schleich ® Paso Peruano Mare 13953
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 5 år og opefter
  • Hvad har den smukke Paso Peruano hoppe opdaget?
  • Hun løfter opmærksomt ørerne og strækker halsen.
  • Selv hendes næsebor er en smule udvidede - måske har hun snuset til et sprødt æble? Lige om lidt traver hun af sted for at se efter
  • Fordi hendes hår er så smukt friseret, og hun har endda fletninger flettet ind i halen, kan hun helt sikkert støve en godbid af.
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 15 x 3,5 x 10,5 cm
  • Vægt: 0,12 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Paso Peruano Mare 13953
schleich ® Paso Peruano Mare 13953
67 kr