schleich ® Llama Unicorn Cub 70761
NYHED

schleich ® Llama Unicorn Cub 70761


Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A378000

EAN: 4059433552262

schleich ® Llama Unicorn Cub 70761
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: 5 år og opefter
  • Den søde lama enhjørninge-dreng er heldig, fordi han er født i BAYALA®.
  • Her vandrer han sammen med sin mor og andre magiske dyr gennem farverige blomsterenge og tager på spændende eventyr i BAYALA®'s vidunderlige verden.
  • Han elsker at vise stolt de glitrende blomster i sit hår frem. Er de ikke smukke? Glitter er endda fanget på hovene og i pelsen på benene.
  • Hvor har lama-enhjørningedrengen hoppet rundt igen? Glitteren ser simpelthen bedårende ud!
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 6 x 2,3 x 8,3 cm
  • Vægt: 0,03 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Llama Unicorn Cub 70761
schleich ® Llama Unicorn Cub 70761
45 kr