SCHLEICH Knabstrupper føl 13890
55 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
6 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256468

EAN: 4055744029462

SCHLEICH Knabstrupper føl 13890
Allerede fra fødslen har Knabstrupper-føl de typiske sorte pletter. Men ikke alle Knabstruppere ser ens ud. Selv om de fleste af dem har hvid pels med sorte pletter, findes der også ind imellem Knabstruppere med snefnugmønster. Hos dem er det lige omvendt. De har hvide prikker på mørk pels.

Sjove fakta
Prikkerne på en Knabstrupper ændrer sig en lille smule med årene.

Detaljer:
  • Tema: Horse Club
  • Mål: 9,10 x 3,30 x 8,20 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topseller

SCHLEICH Knabstrupper føl 13890
55 kr
49 kr