Schleich Ice tiger , 70147
NYHED
Variant:
  • Schleich Ice tiger , 70147
  • Schleich Lava tiger , 70148

Vejl. pris¹
89 kr
Pris
83 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327064

EAN: 4059433466668

Schleich Ice tiger , 70147
Denne tekst er blevet oversat automatisk.


Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16,7 x 11,1 x 5,3 cm
  • Vægt: 0,10 kg
  • Temaverden: Eldrador
  • Isen tiger i temaverdenen Schleich ® ELDRADOR® kan uden problemer blæse iskold luft og dermed give en kold overraskelse.
  • Hans iskrystaller på ryggen beskytter den magiske vilde kat mod angreb bagfra
  • Alder: fra 3 år
Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich Ice tiger , 70147
Schleich Ice tiger , 70147
Vejl. pris¹ 89 kr
83 kr